Máte dotaz? 730 157 795 (Po-Pá 9:00-16h)
2 min. čtení
3. 10. 2019

Iontové nápoje bez cukru

Pokud máte diabetes a chcete zůstat hydratovaný iontovým nápojem, víte, že může být obtížné najít ten, který nemá příliš vysoký obsah cukru a uhlohydrátů. Pokud jste zahájili cvičební režim, může být také obtížné udržet příliš nízkou hladinu cukru v krvi. Cvičení odstraňuje glukózu z krve bez použití inzulínu a je důležité, aby byl diabetik pod kontrolou.

V letních horkých měsících by měl každý zůstat hydratovaný, ale diabetici jsou vystaveni vyššímu riziku a mohou čelit dalším problémům kvůli hladině cukru v krvi. Nekontrolované hladiny cukru v krvi jsou u diabetiků nezávislou příčinou dehydratace. Během těchto horkých měsíců je rozhodující rehydratace tekutinami, které obsahují elektrolyty. Doporučuje se např. rehydratace sportovními nápoji bez cukru nebo pedialytu a nepít alkohol ani kofeinové nápoje. Alkohol a kofein zvyšují úbytek vody v těle. Tyto nápoje dodávají tělu ztracené množství tekutin a iontů, které tělo během vykonávání sportu, náročné fyzické aktivitě nebo při vysokých teplotách potřebuje. Iontové nápoje dodají tělu energii, vitamíny a udrží vytrvalostní výkon. Rovněž zabraňují kolapsu organismu nebo nepříjemným svalovým křečím.

EnergyBody - Refresh Light Original 1L – nápojový koncentrát s obsahem vitamínů s bezkonkurenčními ovocnými příchutěmi včetně Cola – Lemon. Je vhodný při posilování, aerobních aktivitách (spinning, aerobic) a dalších fyzických aktivitách.

Nutrend Unisport Zero 1L – hypotonický nápoj je obohacen o zdroj makro-minerálů hořčíku, sodíku a draslíku. Dále obsahuje aminokyseliny taurin, L-karnitin a L-alanin pro dodání energie. Extrakt ze zeleného čaje zase podpoří metabolismus. Tento produkt mohou užívat lidé s diabetes I. a II. typu.

Přímý zdroj

Jsme velkoobchod a máme 55 tisíc produktů skladem.

Poradíme

Fitness je náš svět a víme o něm vše.

Péče

Jsme rodinná firma a tak se o vás i postaráme.

Kvalita

Od roku 1997 pro vás vybíráme to nejlepší na trhu.