Máte dotaz? 730 157 795 (Po-Pá 9:00-16h)
2 min. čtení
28. 1. 2020

Kešu máslo

Kešu máslo je potravinová pomazánka vyrobená z pečených nebo pražených kešu. Chuť je bohatá a krémová a při skladování se oleje a pevné látky snadno oddělují.

100% kešu máslo obsahuje živiny jako bílkoviny, vápník, železo, vitamín E, riboflavin atd. Máslo také obsahuje mírné množství zdravých tuků (jako je kyselina olejová), které vaše tělo potřebuje. Kešu máslo však jako jediné od ostatních másel neobsahuje omega-3 nenasycené mastné kyseliny, které snižují riziko srdečních chorob.

Na trhu najdete mnoho druhů kešu másla. To nejkvalitnější máslo však bude vyrobeno ze 100% kešu oříšků, bude bez přidané soli, cukru a olejů. Toto máslo neobsahuje téměř žádný sodík a cholesterol, takže dostanete do těla ty potřebné živiny.

Ty NEJ účinky kešu másla:

  1. Dobrý zdroj hořčíku

Kešu máslo je dobrým zdrojem hořčíku, esenciálního minerálu, který hraje klíčovou roli při udržování kondice a zdraví těla. Spotřeba hořčíku je důležitá pro udržení tvaru svalů a zajištění optimálních metabolických funkcí a imunitního systému. Reguluje také hladiny krevního tlaku a napomáhá vstřebávání vápníku, dalšího důležitého minerálu.

  1. Méně tuku než jiné typy másla

Kešu máslo obsahuje mnohem méně tuku a cukru než ostatní másla. V lžíci kešu másla dostanete 94 kalorií, což je méně než u jiných variant.

  1. Zdroj proteinu

Podíl bílkovin v kešu másla je nižší než v arašídovém másle. Stále však může sloužit jako dobrý rostlinný zdroj bílkovin.

  1. Zdroj železa a selenu

Kešu máslo obsahuje velké množství železa. Nedostatek železa způsobuje únavu. Toto máslo také obsahuje selen. To je životně důležité pro zdraví, protože bojuje s volnými radikály a brání jim v poškození DNA membrány a buněk.

Přímý zdroj

Jsme velkoobchod a máme 55 tisíc produktů skladem.

Poradíme

Fitness je náš svět a víme o něm vše.

Péče

Jsme rodinná firma a tak se o vás i postaráme.

Kvalita

Od roku 1997 pro vás vybíráme to nejlepší na trhu.