Máte dotaz? 730 157 795 (Po-Pá 9:00-16h)
2 min. čtení
1. 10. 2019

Kloubní výživa pro koně

Přípravky Alavis jsou kloubní přípravky pro zvířata. Existuje mnoho variant jako např. Alavis pro psy, Alavis pro kočky, ale nejpopulárnější je Alavis pro koně, který je určen pro léčbu pohybového aparátu koní. Pomáhá léčit zánět šlach, svalů a kostí a lubrikuje kloubní chrupavky, čímž zabraňuje tření chrupavek o sebe, které vyvolává bolesti. Alavis celkově zlepšuje zdraví kloubů a zpevňuje šlachy a vazy. V dnešní době je však velmi oblíbený a populární mezi lidmi.

Proč je Alavis pro koně tak oblíbeny mezi lidmi?

Alavis je volně k dostání bez receptu, na internetu a obsahuje stejné chondroprotek­tivní látky jako  přípravky pro lidi:

  • Glukosamin sulfát
  • Chondroitin sulfát 
  • Methylsulfonyl­methan (MSM)

Kombinace glukosaminsulfátu a chondroitinsulfátu je výhodnější než podání samotné látky. Jsou zdrojem organicky vázané síry a díky nim dochází ke zlepšení pružnosti a pevnosti chrupavky.

MSM je látka obsahující organicky vázanou síru, která ovlivňuje zpevnění vazů a šlach, potlačení zánětu a bolesti a regeneraci svalů. Dále vykazuje silné antioxidační a jiné pozitivní účinky. Síra všeobecně napomáhá ke tvorbě kolagenu

Co může lidi odradit je chuť Alavisu. Není ničím slazený, je dost hořký. Další a hlavní nebezpečí je dávkování tohoto produktu.

Dávkování Alavisu je přizpůsobeno pro koně, což je cca na 400 kg váhy koně. Lidé by si tedy potřebnou dávku měli pořádně propočítat!

Přímý zdroj

Jsme velkoobchod a máme 55 tisíc produktů skladem.

Poradíme

Fitness je náš svět a víme o něm vše.

Péče

Jsme rodinná firma a tak se o vás i postaráme.

Kvalita

Od roku 1997 pro vás vybíráme to nejlepší na trhu.