Máte dotaz? 730 157 795 (Po-Pá 9:00-16h)
2 min. čtení
14. 11. 2019

Tribulus terrestris

Tribulus, nebo-li taky kotvičník zemní, je rostlina, která produkuje ovoce pokryté trny. Tato rostlina je velmi oblíbená mezi mužskými sportovci. Tribulus terrestris je vhodný přírodní doplněk pro zvýšení atletického výkonu, budování těla, zvýšení libida, ale i pro širokou škálu zdravotních problémů jako jsou např. srdeční a oběhové problémy.

Výzkumy dokazují, že užíváním Tribulus Terrestris zvýšíte hladinu testosteronu o 30 %. Zvýšená hladina testosteronu podporuje bílkovinnou syntézu a pozitivní dusíkovou rovnováhu, což je pro sportovce velice důležité a je základním kamenem pro růst svalových buněk.

Dávkování Tribulus Terrestris?

Správné dávkování si vždy přečtěte na konkrétním výrobku.

Odkud pochází Tribulus Terrestris?

Tribulus Terrestris se nachází ve Středozemním moři, na západě USA nebo na místech s podobným podnebím, jako je Čína a Vietnam. Nejlepší Tribulus s nejvyšší přítomností saponinů a dalších živin však lze nalézt v Turecku, Makedonii a Bulharsku. Lidé používají po staletí list, kořen a plody rostliny Tribulus jako přísadu v ajurvédě a tradiční čínské medicíně.

Nepoužívejte Tribulus Terrestris, pokud užíváte léky na srdeční nebo krevní tlak. Pokud si nejste jisti, zeptejte se svého lékaře, než zkusíte Tribulus.

Mezi výhody byliny patří:

  • Snížená hladina glukózy v krvi
  • Normalizované hladiny testosteronu
  • Zdravější libido a větší sexuální uspokojení
  • Svalový rozvoj a hubnutí
  • Zvýšená hladina energie
  • Zvýšený atletický výkon
Přímý zdroj

Jsme velkoobchod a máme 55 tisíc produktů skladem.

Poradíme

Fitness je náš svět a víme o něm vše.

Péče

Jsme rodinná firma a tak se o vás i postaráme.

Kvalita

Od roku 1997 pro vás vybíráme to nejlepší na trhu.